Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Jocuri si Jucarii copii gradinite Constanta
Pagina 6
 
 

Samsam Broderii 1-4 copii, 3-7 ani

In cutie gasiti 4 planse pentru brodat, in patru culori diferite. Ia in mana una dintre planse, si potriveste pentru ea cel mai frumos colorat snurulet. Brodeaza snurul prin gaurele asa cum te lasa imaginatia, sau poti imita modelele.
Dimensiune joc 19 x 19 x 3,6 cm.
 
 

Samsam Memo 1-6 copii, 3-7 ani

Toate cartonasele se aseaza pe masa cu imaginile in jos. Intoarce doua dintre ele. Pe unul este Fleiek, si pe al doilea tot Fleiek! Perechea iti apartine. Intoarce alte doua cartonase. Pe unul este SamSam si Mazarica, pe al doilea Pisolcosii (Cei ce fac pis in pat). Asta este, nu avem nici o pereche. Pune cartonasele cu fata in jos din aceleasi locuri de unde le-ai luat. Acum a venit randul tatei.Va castiga jucatorul ce aduna cele mai multe perechi.
Dimensiune joc 19 x 19 x 3,6 cm.
 
 
 

 

Samsam Puzzle 1-4 copii, 3-7 ani

In aceasta cutie sunt ascunse doua jocuri. Acestea sunt:

Primul joc - la inceput incearca sa formezi figurile lui SamSam si a prietenilor lui: Iulia, Mazarica, Fleik….Vei vedea ca nu este deloc greu.

Si un joc cu doua zaruri - cand stii deja sa formezi toate personajele prezentate in puzzle-uri, poti incepe jocul. In acest joc fiecare participant arunca cu doua zaruri. In functie de numarul de pe zaruri, acela este elementul imaginii pe care poate sa il ia. Va castiga jucatorul ce aduna cele mai multe personaje.
Dimensiune joc 27,3 x 18,9 x 5,3 cm.
 
 
 

Super Farmer Mare 2-4 copii, 7-99 ani

Esti un fermier care creste animale. Ferma ta este in crestere dar fi atent la cei care vor sa-ti rapeasca animalele si anume vulpea si lupul. Gasesti un ajutor in catelusi.
Dimensiune joc 26 x 26 x 8 cm.
 

Super Farmer mijlociu 2-6 copii, 7-99 ani

Esti un fermier care creste animale. Ferma ta este în crestere dar fi atent la cei care vor sa-ti rapeasca animalele si anume vulpea si lupul. Gasesti un ajutor în catelusi.
Dimensiune joc 27,2 x 18,9 x 3,6
 
 
 
 
Super Farmer Mic 2-6 copii, 7-99 ani
 
Esti un fermier care creste animale. Ferma ta este in crestere dar fi atent la cei care vor sa-ti rapeasca animalele si anume vulpea si lupul. Gasesti un ajutor in catelusi.
Dimensiune joc  18,3 x 11,1 x 3,6
 
pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16