Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Jocuri si jucarii copii Gradinite Constanta
pagina 11
 
 

Loto - Cat este ceasul

Varsta recomandata: 5-9 ani, 2-4 jucatori

Un joc de loto util pentru a invata " cat este ceasul". Spune cu voce tare cat este ceasul si incearca sa faci o pereche cu una din imaginile cu actiuni de pe plansa de joc. Copiii invata si isi dezvolta abilitatea de a citi ceasul atat analogic cat si digital.

Complementar se poate folosi si Ceasul pinguin.

Jocul contine 4 planse de joc si 24 de carduri.

Ceas pinguin

Dimensiune joc 21x25cm.

Invata sa citesti ceasul cu ajutorul acestui pinguin prietenos. Se poate atasa de tabla magnetica sau de frigider cu ajutorul magnetului inclus.

Piratii si formele

Varsta recomandata: de la 2½ ani, 2-4 jucatori

Un joc de asociere cu forme si culori pentru micii jucatori. Gaseste si potriveste primul formele lipsa pentru a completa plansa cu pirati. Jocul contine 4 planse de joc si 24 forme.

Loto ferma

Varsta recomandata: de 2-6 ani, 2-4 jucatori

Un joc dustractiv de asociere cu animale de la ferma. Faci zgomote sau actiuni carcacteristice imaginilor pe care le gasesti pentru a completa plansa de joc. Castigator este primul jucator care completeaza plansa sa cu imagini si fermierul sau.  Jocul contine 4 planse, 24 de carduri cu imagini, 4 carduri fermier.

Numaram cu omizile

Varsta recomandata: de la 3 ani, 2-4 jucatori

Un joc cu culori care ajuta la invatarea numerelor de la 1 la 10 si a ordinii acestora. Colecteaza numerele de la 1 la 10 pentru a fi primul care competeaza omida. Jocul contine 4 planse cu omizi, 4 seturi de numere de la 1 la 10.

pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16