Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Jocuri si jucarii copii Gradinite Constanta
pagina 10
 
 
Paianjenul cel mic
Varsta recomandata: 3-6 ani, 2-4 jucatori.
Copiii vor invata formele si vor invata sa numere prin intermediul unui joc educativ premiat. Acest joc are la baza una din cele mai populare poezii pentru copii!
Fii primul care muta paianjenul in sus pe burlan, inainte ca ploaia sa inceapa. Jocul contine 4 planse burlan, 4 paienjeni, o ruleta, un zar cu forme, un zar cu numere, shaker pentru zar.
 
 
Alfabetul - asociere joc pentru asimilarea limbii Engleze
Varsta recomandata: de la 4 ani
Este u joc puzzle de asociere cu alflabetul in limba engleza.
Contine 26 x 2 piese.
Dimensiune joc 13x6,5 cm.
 
 
 
Catelusii patati
Varsta recomandata: 3-6 ani, 2-4 jucatori.
Aduna catelusii si numara oasele! Copilul va invata sa numere cu ajutorul acestor catelusi patati. Invarte sageata si potriveste numarul cu petele catelusului, apoi vezi cate oase-biscuiti sunt in cos.
Contine 24 carduri, o ruleta.
 
 
 
Rachete si comete
Varsta recomandata: de la 4 ani, 2-4 jucatori.
Un joc amuzant cu tema cosmosului, a spatiului in care calatoresti catre Luna, astre lansat de rachete, alunecand cu comete si aspirat de gropi negre.
 
 
 
Jocul rachetei
Varsta recomandata: 4-7 ani, 2-6 jucatori .
Obiectivul jocului este sa strangi cele mai multe bucle in timp ce te lansezi in spatiu in acest joc distractiv de numarare si asociere! Iti alegi o rampa de lansare in spatiu si strangi cat de multe bucle poti pe drum. La sfarsitul jocului numara buclele iar jucatorul cu cele mai multe bucle este castigator.Jocul contine 24 carduri cu traseul rachetei, 6 carduri cu rachete, 6 rampe de lansare, o ruleta.
 
 
pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16