Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Jocuri si jucarii copii Gradinite Constanta
pagina 12
 
 

Dinozaurii - forme si culori

Varsta recomandata: 3-6 ani, 2-4 jucatori

Doua jocul intr-unul: forme si culori. Arunca zarul si potriveste formele sau culorile, pentru a fi primul care completeaza plansa dinozaur. Jocul contine 4 planse dinozaur pe o parte cu culori si pe verso cu forme, 24 jetoane forme, 24 jetoane cu culori, 1 zar cu forme, 1 zar cu culori, shaker zar.

Loto animale salbatice

Varsta recomandata: 3-6 ani, 2-4 jucatori

Invata despre animalele din jurul lumii.  Asociaza animale din jungla, ocean, desert si cercul polar cu habitatul lor cu ajutorul acestui joc de loto frumos ilustrat. Jocul contine 4 planse de joc si 36 de jetoane.

Intrecerea dinozaurilor

Varsta recomandata: de la 3 ani, 2-4 jucatori

Un joc atractiv in care toti dinozaurii avanseaza simultan catre linia de sosire. Potriveste, numara si intrece-ti dinozaurul pentru pozitia de pe podium care iti aduce o medalie! Contine pista de joc, ruleta, 16 jetoane fata-verso cu dinozauri, 12 jetoane cu medalii (4 de aur, 4 de argint, 4 de bronz), 4 dinozauri, 4 suporti.

Doi cate doi

Varsta recomandata: 3-6 ani, 2-4 jucatori

Un joc de memorie in care participantii trebuie sa gaseasca perechea pentru fiecare animal, pentru ca apoi sa le puna pe arca lui Noe si sa gaseasca norul de ploaie pentru ca arca sa plece in larg si sa castige jocul.

 

Puzzle animale domestice

6 puzzle-uri de cate 2 piese cu animale domestice.

Dimensiune joc 15x13cm.

Varsta recomandata:de la 18 luni.

pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16