YvY Catering - servicii premium catering Constanta

 

Alege calitatea! Pretuieste-ti gusturile!
 

                          ISO 9001 / ISO 22000

 
 
 
 

     Rolul parintilor este sa puna copiilor la dispozitie mancare sanatoasa. Responsabilitatea creste cand trebuie hotarat cum, cand si mai ales ce trebuie ales in meniul lor de zi cu zi, in functie de activitatile zilnice si varsta.

     Noi suntem aici si ne puteti cere sfatul, ca lider al serviciilor integrate de premium catering.

 


 

     Pentru ca avem experienta putem contura si livra zilnic, la preturi acceptabile, catre institutiile care se ingrijesc de copii meniurile perfecte.

 


     O alimentatie sanatoasa inseamna diversificare si echilibru. Noi concepem sub consultanta avizata si livram zilnic meniuri calculate si eficiente din punct de vedere nutritional, catre gradinite, scoli si after school-uri.

 

 
 

De ce YvY Catering Constanta? raspunsul vine simplu si natural:


 
  • Preparate proaspete realizate in conditii de maxima igiena, cu respectarea tuturor normelor legale si hotararilor guvernamentale din domeniul alimentatiei publice;

  • Gama variata de produse

  • Serviciu complet de catering pe baza de contract pentru companii sau institutii publice sau private, pentru colective numeroase sau restranse deopotriva.


     Se asigura livrarea in Constanta si in zonele limitrofe, la maximum 20 km de oras, precum: Mamaia Nord, Lumina, Navodari, Ovidiu, Cumpana, Agigea, Eforie sau Techirghiol.

 

 
 

Contact:

0785 116 633

comenzi@yvycatering.ro

 

 

©2014-2023 Portal Gradinite Constanta  proiect cu cele mai bune gradinite din constanta gradiniteconstanta.info