Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
 
 
Traditii si obiceiuri
 
 
Sambata 22 februarie 2014


 
  • Dragobete se celebreaza in data de 24 februarie si este o sarbatoare a iubirii ale carei radacini sunt mult mai vechi decat cea a surorii din vest, in plus este construita exact pe structura caracterului poporului nostru, cu momente unice care te poarta cu emotie in trecut.

          - Programul este special, veti participa la vanatoarea de inimi

    ( tir cu arcul), zburatoritul(goana dupa fete), certificate de logodna( de o zi), demonstratii militare si multe altele care va vor transpune in vremuri demult apuse, vremuri de care, in mod inconstient si involuntar, ne e dor. 

DANAIS este un proiect al RDCN in Capidava.

In  data de 25 ianuarie 2014 va avea loc evenimentul Ziua Lupilor la Capidava, judetul Constanta editia a doua.

 - Anul acesta, organizatorii acestui eveniment va  propun explorarea unei serii de obiective istorico - culturale, care va vor pregati pentru intalnirea cu dacii de la Capidava.

 - Proiectul Danais ne ofera sansa de a ne intoarce in timp cu peste 2000 de ani in urma si sa  vedem cum traiau stramosii nostri, experimentand efectiv stilul lor de viata, luand contact direct cu armele, bijuteriile si vesmintele epocii.  

  - Pentru al doilea an la rand Danais vine cu o varianta unica pentru programul Scoala Altfel. Este vorba de invatarea prin experienta, prin trairea istoriei, alaturi de specialisti de la muzee dar si de echipa Danais. Evenimentul realizat cu elevi are o durata de 8 ore. Aventura, istorie, situri antice, artefacte unice, natura superba, competitie –  Hai cu noi in AVENTURA IN TIMP DANAIS!