Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!

Scoala Petre Ispirescu din Constanta
 
Gradinita Casuta cu Povesti Constanta
 
Scoala Gimnaziala “Petre Ispirescu”scoala privata Constanta
 
 
 
Scoala isi propune realizarea unui proces instructiv-educativ, bazat pe Curriculum National sub indrumarea unui personal competent, devotat scolii si dornic de a realiza o educatie de inalta calitate. Modalitatea de abordarea a disciplinelor are in vedere aplicarea unor strategii didactice moderne, centrate pe elev.
 
Fiecare copil dispune de un potential creativ, care prin intermediul scolii este dezvoltat si incurajat prin participarea la cercuri atractive in vederea formarii unei personalitatii armonioase si creative.
 
Se urmareste largirea orizontului informational, modelarea caracterelor, dezvoltarea spiritului de echipa, cultivarea aptitudinilor.
Studiul limbilor straine (limba engleza intensiv), utilizarea calculatorului contribuie la adaptarea la nevoile societatii, care se afla intr-un proces de continua schimbare.
 
Afirmarea la nivelul comunitatii se face prin dezvoltarea de proiecte si parteneriate cu diverse institutii dornice de implicare in actul educativ.
 
Printre rezultatele deosebite obtinute de elevii nostri se numara Premiul de Popularitate la Festivalul de teatru “George Constantin”, Bucuresti, Premiul I si II la Concursul National de Creatie literara “Calator prin Europa”, Medalia de Argint la Olimpiada Nationala de Mind Lab, premiul al III-lea la Festivalul de teatru “Aplauze”, Premiile I, II si III la concursul SMART, premiul I la concursul national “Evaluarea in educatie” la limba româna si matematica.
 
Oferta educationala include lectii cu predare conform Curriculumului National aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, limbi straine (limba engleza intensiv, limba germana). In programul after school, copiii isi rezolva temele si pot participa la cercuri de: teatru, stiinte, mind lab, pictura, dans, pian, baschet. Cercurile sunt deschise tuturor elevilor constanteni.
 
Saptamanal, se organizeaza cercul de matematica, in vederea dezvoltarii spiritului de competitie si obtinerea performantelor.
Program

 

8.30-12.30: scoala
 
8.30-9.15 - prima ora
 
9.15-9.35 - pauza (gustarea de dimineata)
 
9.35 -10.20 – a doua ora
 
10.20 – 10.30 – pauza

 

10.30 -11.15 –a treia ora
 
11.15 – 11.25 – pauza
 
11.25 -12.10 – a patra ora
 
12.30-13.30: servirea mesei de pranz ( bucatarie proprie )
 
13.30-14.30: limba engleza;

 

14.30-18.00: after-school (rezolvarea temelor; activitati recreative: cercuri de pictura, pian, teatru, mind lab, stiinta, la alegere).
Contact
 
Adresa: Aleea Universitatii nr. 40, Constanta
 
Telefon: 0241 520 211