Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
 
 
 
 
Gradinite Constanta Info
Prenumele si Destinul
Semnificatia prenumelui 
Lista 41
 
 
 
     Oameni cu mii de fetze care surprind si nelinistesc in egala masura.
    Destul de greu de suportat, indecisi, fluctuanti, inconstanti.
     Persoanele botezate cu acest prenume sunt fiinte generoase dar care nu stiu sa faca prea bine distinctia intre om in nevoie si om care se preface ca este in nevoie.
     Banii li se scurg mereu din mana din pantalon, din geanta.
     Personaje incapatanate, teatrale, si isi fac numarul, lasa impresie apoi dispar in lumea lor.
     Au o imaginatie extrem de bogata, iar daca nu este stapanita si educata din frageda pruncie vom avea un adult retras intr-o lume imaginara, unde greu va face distinctia intre ce e real si ce e fals, se va retrage in sine si va deveni un timid.
     Parintii acestor copii sa stie ca cei mici sunt incapatanati, se adapteaza mometului, dar trebuie sa gaseasca metode si resurse ca sa ii invete sa fie disciplinati, organizati si sa duca lucrul la bun sfarsit.
     Au tendinta de a incepe mai multe lucruri deodata si de nu termina mai nimic. “Pasarica, muta-ti cuibul “ pare ca a fost creata pentru ei. Nu asigura continuitate atunci cand se dedica unui lucru, unui obiectiv. O iau mereu de la capat, se muta mereu in alt loc, le place riscul.
     Tocmai pentru ca sunt predispusi la a fi influentabili ei trebuie educati sa isi dedice timp sa se gandeasca la felul lor de a fi pentru a se autocorecta.
     Sunt independenti, combativi, agili, neascultatori, curiosi.
     Au de intampinat greutati in viata, sunt sensibili la esec, dar au darul povestirii si comunicarii. Acest lucru inseamna ca meseriile care ii cheama sunt cea de : fotograf, jurnalist, actor, scriitor, explorator.
     Sunt dependenti de afectiunea celor din jur, tanjesc dupa ea, dar nu totdeauna o si primesc.
     Isi fabrica propria religie si credinta , le place misterul.
     Punctele lor sensibile sunt ochii si oasele, in rest sanatatea este buna, doar sa nu  faca exces de calmante si substante stimulative deoarece vor deveni dependenti.
     Sunt senzuali, pasionali in cuplu dar nu reusesc sa se bucure total de iubire.  
     Fiind vocali si vorbareti ai zice ca sunt nascuti sa fie lideri, dar in realitate nu multi din purtatorii acestui prenume ajung in functie de conducere.
     Reusita in viata vine odata cu maturizarea, dupa 40 de ani, cand ating nivelul si experienta necesare pentru a culege roadele.
     La acesti subiecti este foarte importanta disciplina si inteligenta. Daca sunt lucrate, reusita in viata sociala si de familie va veni mai devreme.
 
 
 
click pe logo si unde gasesti detalii despre oferta pentru fiecare dintre cele mai bune crese gradinite scoli private Constanta