Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
 
 
Gradinite Constanta Info
Prenumele si Destinul
Semnificatia prenumelui 
Lista 40
 
 
 
     Purtatorii acestui prenume au ca trasatura caracteristica permanenta stare de neliniste si nesiguranta.
     Le lipseste increderea de sine si aici vine provocarea pentru parinte, deoarece, daca nu il educa in mod corespunzator acesta va deveni un timid cu acte.
     Au tendinta de a se retrage in ei insisi, in lumea lor interioara, imaginara, sunt nemaipomenit de subiectivi si raporteaza intreaga lume la propriile lor perceptii si o judeca in functie de propriile principii.
     Ce trebuie sa faca parintele? Destul de mult. Copilul trebuie supravegheat permanent astfel incat sa i se permita retragerea in sine numai pentru cunoasterea de sine si nu pentru evadarea de lume si de realitate.
     Stapaniti-i imaginatia, sa nu cada in capcana iluziilor. Atunci cand se observa abaterile copilul trebuie imediat orientat catre acele activitati care presupun exploatarea unui talent, fie ca e vorba de pictura, de muzica, activitati tehnice si de indemanare. Aici vine iar lupta parintelui cu purtatorul acestui prenume deoarece vointa nu este la acelasi nivel cu actiunea si acest dezechilibru urmariti sa il indepartati.
     Aduceti-l in pozitia sa isi doreasca sa lucreze si sa obtina rezultate in urma efortului depus.
     Este foarte important sa fie invatati de mici sa fie ordonati- in gandire, in idei, in lucrurile ce ii inconjoara.
     Sunt extrem de curiosi, de o inteligenta profunda, dar sensibili la esec.
     Sunt emotivi, seducatori, au o intuitie de genul presimtirilor, premonitiilor.
     Daca mici fiind pot fi  posesivi si au o nevoie sufocanta de afectiune, cand cresc sunt atat de independenti incat o simpla imbratisare li se pare un semn de slabiciune.
     Cand li se stabilesc sarcini se organizeaza si raspund perfect cu conditia sa stie clar ce li se cere si ce au de facut.
     Nu accepta situatiile ambigue, la ei este alb sau negru.
     Sunt sinceri, senzuali, pasionali, sunt sociabili dar in viata de familie au nevoie de un partener care sa aiba incredere in ei, sa o exprime, sa o afiseze, fara gelozie, fara tiranie deoarece nu va accepta subjugare din partea partenerului.
     Din punct de vedere al starii de sanatate ei trebuie sa evite surmanjul intelectual, sa nu ia stimulente, sa aiba un regim de viata echilibrat deoarece punctul lor sensibil este sistemul nervos. Reusita lor in viata este indisolubil legata de echilibrul dintre actiune si vointa.
     Odata atins acest echilibru vor avea o viata prospera, lipsita de griji, fericita.
 
 
click aici pentru prima pagina - unde gasesti detalii despre oferta pentru fiecare cele mai bune crese gradinite scoli particulare Constanta