Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
 
 
Gradinite Constanta Info
Prenumele si Destinul
Semnificatia prenumelui 
Lista 39
 
 
 
     De neoprit . Cand isi propun ceva, fac tot posibilul sa il indeplineasca.  
     Sunt fiinte flegmatice, mai insensibile, se stapanesc bine si muncesc mult. Existenta lor este strans legata de stabilirea unui scop, unui obiectiv, fie el de natura materiala, spirituala, familiala pe care urmaresc sa il indeplineasca, preferand sa greseasca decat sa nu incerce.
     Isi asuma actiunea si rezultatul si calca totul in picioare in indeplinirea lui. Ii irita slabiciunea celorlalti si le place doar sa fie sefi, lideri.
     Parintii copiilor cu acest prenume trebuie sa stie ca nu e usor sa le opuna rezistenta, iar consideratiile umanitare la ei nu exista. Exista doar indeplinirea vointei proprii. Nu vor arata ce simt chiar si atunci cand sunt coplesiti. Nu isi arata sentimentele pentru a nu parea slabi. 
     Ca si adulti le displace sa nu aiba dusmani pentru ca in felul acesta nu ar avea reactia/contrareactia de care au atata nevoie. 
     Cel mai puternic dusman si cel care ii si distruge este propria persoana.
     Stiu sa coloreze un ordin ca sa nu para insensibili.
     Lupta pentru reusita o incep de la varsta frageda. Vor alerga dupa diplome, atestate, certificari si vor aborda domenii precum: sefi in industrie, comert, magistratura, domeniul militar.
     A lupta este trasatura definitorie. Inteligenta lor este subtila si complexa, nu sunt asi ai intuitiei dar compenseaza prin munca.
     Aparenta lor duritate ascunde un caracter introvertit .
     Religiozitatea si moralitatea nu sunt habotnice ci determinate de nevoia de a actiona intr-un sens etic si moral.
     Sunt stabili emotional, pana la momentul dinaintea finalului actiunii, cand se pot retrage ca sa devina spectatori.
     Isi satisfac placerile dar nu vor deveni sclavii simturilor. Ii starnesc si ii stapanesc pe cei din preajma asa cum vor.
     Sunt puternici, directi si dominanti.
     Sunt parteneri si soti minunati pentru care familia este importanta, iar plimbarile si distractiile in familie sunt pretuite.
     Sunt sociabili dar nu se inconjoara decat de persoanele de care au stricta nevoie, nu exista neaparat prietenii ci interese.
     Oameni cu o personalitate asemeni elefantului si o sensibilitate de genul salciei, usor melancolici si prea putin preocupati sa isis savureze succesul.
     Sub aspectul sanatatii sunt fiinte rezistente, dar trebuie sa acorde atentie ficatului si sistemului osos. 
     Au in viata noroc, pentru ca el vine ca urmare a muncii depuse.
 
 
click aici pentru prima pagina - unde gasesti detalii despre oferta pentru fiecare cresa gradinita particulara Constanta