Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Gradinite Constanta Info
Prenumele si Destinul
Semnificatia prenumelui 
Lista 38
 
 
     Fiinte emotive, diafane, dar care folosesc aparenta lor fragilitate ca un scut de protectie. Sunt timide, emotive de aceea pot crea senzatia ca sunt distante, reci.
     Nu reactioneaza imediat, au o lentoare ce le este necesara pentru a gasi solutia salvatoare de iesire din criza.
     Sunt dependente de un membru al familiei sa de partener. Viata tumultuoasa, sociala, expunerea nu ii face fericiti.
     Au un simt al modestiei dus aproape de extrem, de aceea iarasi vine parintele si ii explica faptul ca asumarea meritelor este un lucru firesc si necesar pentru a-ti stabili locul in grup, in societate.
     Atunci cand partenerul de viata sau un membru al familiei le ofera sustinerea de care au nevoie, abia atunci pot sa se exprime, sa aiba incredere in ei, sa isi exprime vointa si taria de care sunt capabili.
     Tocmai pentru ca sunt introvertiti parintii copiilor cu acest prenume au de lucrat de la gradinita pentru a-i ajuta.
     Avantajul la o gradinita particulara ar fi ca, fiind copii putini in grupa, se poate realiza relatia parinte-educator bazata pe observatiile educatorului la clasa si stimularea copilului sa isi depaseasca temerile si sa reuseasca sa se exprime si sa devina increzator in sine.
     Poate ca pe timpul scolii si al liceului nu vr fi elevi straluciti, dar in momentul in care se vor canaliza pe o meserie, atunci vor studia, vor deveni pasionati si vor performa.
     Dar nu vor reusi sa devina oameni de echipa, de actiune, realizati in viata profesionala, sociala sau de cuplu, fara sprijin si fara oferirea unui echilibru material, psihic si sentimental.
     Gasesc in ei resurse sa isi stapaneasca emotiile si sa para distanti desi sunt complet ravasiti de o situatie.
     Sunt persoane inteligente, analitice, cu o buna memorie, se ataseaza greu dar o fac pe viata, chiar isi asteapta partenerul.
     Pentru angajamentele asumate merg pana la capat, sunt fideli, fata de sot/sotie si prieteni, dar fiind sensibili la esecuri resimt acut tradarile.
     Vor fi parinti minunati, partenere/parteneri de viata perfecte / perfecti.
     Au o intuitie buna, li se potrivesc meserii ce presupun o buna cunoastere a sufletului si gandiriii umane respectiv psihologi, psihiatri, avocati.
     Sunt fiinte sensibile, seducatoare, fascinate.
     Depasesc provocarile destinului.
     Sunt persoane ce poseda o vitalitate foarte buna, atentie doar la sistemul endocrin si circulatia sanguina.
     Sunt bine aspectati din punct de vedere financiar, al profesiei, al casatoriei, sunt sociabili si cu o moralitate perfecta, plina de demnitate, avand un respect  profund fata de divinitate.
 
click aici pentru prima pagina - unde gasesti detalii despre oferta pentru fiecare gradinita particulara Constanta