Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Gradinite Constanta Info
Prenumele si Destinul
Semnificatia prenumelui 
Lista 37
 
 
      Copiii ce poarta acest prenume sunt niste extravertiti caracterizati printr-un dualism vorba-fapta.
     Desi nu vorbesc foarte mult prin cuvinte, o fac prin fapte si actiuni.
     Chiar daca sunt copii studiosi si acest lucru se vede de la gradinita scola ceea ce reusesc ei sa faca este sa traduca si sa transfere in cel mai scurt timp ceea ce au invatat, in practica.
     Parintii vor vedea ca aude a face cu o personalitate dominatoare, obiectiva, cu un spirit de comanda greu de stapanit si controlat.
     O fetita va deveni o femeie dura, in timp ce un baietel va deveni un barbat cu un sarm special.
     Acest lucru nu e neaparat rau dar parintii trebuie sa il ajute pe copil sa isi tempereze si controleze starile pentru a le putea canaliza corespunzator la momentul potrivit, adica la maturitate.
     Parintii mai au de educat la ei si dezvoltarea spiritului de observatie, aplecarea cu atentie asupra detaliilor, deoarece  in viata, de cele mai multe ori, ele fac diferenta si ele le va asigura a cestora succesul in viata.
     Cand au o idee se agata de ea ca scaiul si o duc la capat. 
     Sunt devotati unei cauze, unui obiectiv, unei prietenii.
     Au un mod ciudat de a-si arata afectiunea, au un comportament fluctuant, cand sunt receptivi si afectuosi cand sunt distanti si le place sa necajeasca doar pentru ca le place sa discute in contradictoriu.
     Li se potrivesc meseriile unde pot fi sefi, ai lor, dar mai ales ai altora, unii pot actiona si in domeniul militar.Vor performa in afaceri, in arta, dar vor fi si sunt la polul opus in ce priveste menajul casei.
     Sunt misteriosi, intuitivi, seducatori, inteligenti , oameni de actiune, discreti.
     Sa fie atenti sa nu faca excese, de niciun fel, cu precadere alimentar si sa respecte cei trei 8. 8 ore de munca, 8 ore de activitati fizico-intelectuale relaxante si 8 ore de somn.
     Mai sensibili sunt la sistemul vegetativ.
     Reusesc in viata, sunt norocosi, tenace, sunt un amestec de idei, actiuni,preocupari adiacente care ii scoate in evidenta ca si personalitati complexe.
 
 
click aici pentru prima pagina - unde gasesti detalii despre oferte gradinite private Constanta