Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
 
 
Gradinite Constanta Info
Prenumele si Destinul
Semnificatia prenumelui 
Lista 36
 
 
     Persoanele purtatoare ale acestui prenume sunt cu o mare incredere in sine, usor flegmatici, putin influentabili si subiectivi.
     Sunt introverititi, au putini prieteni dar buni, prefera logica in locul intuitiei, rationeaza rapid, se cunosc pe sine, sunt curiosi si cu o memorie foarte buna.
     Copiilor purtatori ai acestui prenume trebuie sa li se ofere inca de la cresa gradinita informatii despre viziunea asupra vietii. Sa li se ofere explicatii vaste, sa se comunice cu ei si sa fie implicati in discutii deoarece sunt introvertiti.
     Esecurile ii pot determina sa devina acri si cu o fata permanent trista . Daca vor avea parte de evenimente dramatice la timpul preadolescentei, respectiv adolescentei risca sa ramana cu niste marcaje care sa ii impiedice sa se dezvolte ulterior.
     De aceea se recomanda parintilor acestor copii sa se vorbeasca cat mai serios cu ei si despre cat mai multe subiecte, mai ales sa ii invete cum sa isi faca prieteni si sa aiba o viata sociala.
     In general sunt persoane determinate, copii ingeniosi, copii ordonati, organizati, discreti si asa vor fi si la maturitate, ei se adapteaza din mers iar pentru ei prietenia este aproape sfanta.
     Sunt fideli partenerilor, cu precadere in relatia profesionala, unde pot avea reusite remarcabile. In ce priveste viata de familie, nu sunt protagonistii unor relatii sau casnicii de lunga durata decat daca lucreaza cu ei insisi si nu devin anxiosi si inchisi.
     Chiar daca sunt calmi in aparenta pot avea reactii violente neasteptate.
     Pentru ei relatia cu Dumnezeu este necesara pentru a se proteja pe ei insisi de eventuale tentatii si atacuri.
     Succesul lor in viata este rezultatul propriului efort, sunt intreprinzatori, pragmatici.
     Problemele de sanatate vizeaza sistemul nervos si circulator de aceea li se recomanda miscare in aer liber, plimbari, drumetii montane, pe scurt o mai mare apropiere de natura.
 
click aici pentru prima pagina - unde gasesti detalii despre oferte gradinite particulare Constanta