Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
 
Gradinite Constanta Info
Prenumele si Destinul
Lista 35
 
 
 
   Cei ce poarta acest prenume sunt oameni care nu stau locului. Ei trebuie sa se plimbe prin oras, prin tara, prin tari straine, prin cosmos, au o multime de lucruri de aflat si vazut, iar pentru toate se stabileste calatoria dinainte si precis.
   Preocupati de viata lor interioara, stiu sa isi comunice dorintele, o fac ferm, sunt discreti si greu de influentat.
   Au o vointa puternica, manifesta siguranta de sine, de actiunile ce le intreprind, fara a fi patimasi. Sunt oamenii care schimba lumea.
   Stiu ce vor, ce vor deveni, sunt studiosi si odata stabilit obiectivul, va merge spre indeplinirea lui.
   Parintii cu un copil cu acest prenume trebuie sa il sustina usor, din umbra, sa il calauzeasca discret, pentru ca este un om caruia ii place sa aiba activitate. Au un parcurs al vietii foarte interesant, ca un film, ce nu trebuie sa il ratezi.
   De foarte multe ori lucreaza voluntar, dezinteresat, aplecat asupra suferintei umane, indiferent de varsta. Pentru ca sunt asa, li se potrivesc destul de multe meserii care au legatura directa cu omul: in conducerea unui centru de plasament, a unui azil, avocat, judecator, purtator de cuvant si reprezentant al diverselor meserii publice.
   Prin tot ceea ce fac si reprezinta devin persoane de neinlocuit.
   Nu sunt neaparat curiosi dar au o determinare fanastica ce tine loc de intuitie, au o inteligenta profunda si o buna memorie.
   Sunt credinciosi, stabili, devotati.
   Nu lasa sa se vada ce simt si ce doresc, tocmai pentru ca discretia ii caracterizeaza.
   Stau bine sub aspectul sanatatii, sunt genul sportiv, doar sa fie atenti la sistemul respirator si la alimentatie, bila le poate face probleme.
   Sunt foarte buni prieteni, sunt pozitivi, intelepti, reusesc in viata.