Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!

Gradinite Constanta Info
Prenumele si Destinul
Lista 34
 
 
 
   Purtatorii acestui prenume sunt persoane mai comode. Deloc revolutionari, reactioneaza lent, iar munca e vazuta ca o activitate oarecum inutila.
   Sunt persoane introvertite, le plac calatoriile, sunt destul de influentabili.
   Avand o bogata viata interioara, parintii trebuie sa fie atenti si sa comunice foarte mult cu ei ca sa ii scoata din aceasta liniste permanenta in are se scufunda voit. Nu ii intrerupeti cand vor sa spuna ceva, pentru ca si asa o fac rar, de aceea lasati-i sa se exprime.
   Exprimarea lor inseamna atat in comunicare cat si in creatie.
   Instinctul de conservare este foarte puternic. Se protejeaza de cele mai mici suferinte, stresuri. Aflati in fata unei situatii de criza sunt capabili sa o vada in ansamblul ei, la dimensiunea ei reala si vor actiona pentru a se proteja, evident.
   La prima vedere creeaza sentimentul ca sunt timizi, apasati de greutati si tristi.
   Le place sa studieze, sunt visatori fara a fi insa rupti de simtul realitatii, pentru ca idei bune au, dar mai au nevoie de cineva alaturi care sa ii ajute sa le puna in practica.
   Sunt atrasi deopotriva de matematica si pot fi foarte buni finantisti dar si de lectura, de literatura, de aceea pot fi foarte buni profesori, jurnalisti.  
   Punctul lor forte este intuitia extraordinara, eleganta cu care surprind si simt lucrurile si evenimentele in derulare sau viitoare.
   Au o inteligenta cuprinzatoare, determinata, o memorie foarte buna si o curiozitate ce ii ajuta sa incerce lucrurile noi, dar fara a se arunca in necunoscut. Totul este analizat dinainte.
   Sunt de o finete si o suplete intelectuala aparte. Acest aer misterios ii face atragatori pentru reprezentantii sexului opus.
   Oricum ei sunt atrasi de mistica, iar religia, credintele spirituale ii atrag si ii cuceresc, odata format punctul de vedere.
   Nu sunt cei mai buni prieteni din lume pentru ca nu prea stiu si nu prea inteleg cum se face asta, nici nu isi dau interesul sa aibe prea multi ci exact atat cat este necesar, dar de principiu, sunt loiali.
   Sunt indivizi cu o sanatate buna, dar tocmai pentru ca sunt atrasi de activitati ce solicita intelectul, ei trebuiesa evite acest exces.
   Pentru ca o activitate intelectuala intensa vine deseori cu haos in ce priveste ora mesei, sistemul digestiv poate fi o problema deoarece subiectii pot deveni supra sau subpoderali, iar pe cale de consecinta poate fi afecta si sistemul circulator.
   Persoane tacute, dependente de familia din care vin si de cea ce apoi si-o formeaza.
   Nu le plac discutiile in contradictoriu, cand are loc o cearta pleaca fara a continua discutiile si sufera intens in urma esecurilor, de orice fel.
   Nu le place sa se expuna public, tin la intimitatea lor.
   Reusesc in viata, chiar au noroc si isi indeplinesc obiectivele.