Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!

Gradinite Constanta Info
Prenumele si Destinul
Lista 33
 
 
   Sub aspectul personalitatii stau foarte bine in domenii precum: sanatate, studii, profesie, calatorii, bani, afaceri si vointa.
   Pentru purtatorii acestui prenume reusita lor in viata depinde de felul in care au fost modelati si orientati de parinti, inca din copilarie.
   Accesele de furie, capriciile, mofturile nu trebuie tolerate ci date explicatii despre regulile de viata morala si interactionare cu cei din jur, astfel incat sa le fie bine in tot ce fac de-a lungul timpului.
   Ca si copii pot face ironii, pot jigni cu usurinta, pot face rautati la care nu te-ai fi gandit, de aceea important este ca parintele sa le corecteze.
   Purtatorii acestui prenume sunt ca un aluat care, framatat corespunzator iese paine buna, in timp ce, lasat sa dospeasca singur, se iroseste.
   Putem ajunge din aceasta cauza sa vedem doua persoane la fel botezate dar total diferite si aceasta este consecinta directa a educatiei.
   Pot fi de o moralitate exemplara sau pot avea mai multe casatorii.
   Pot sa ofere toata dragostea si sa nu ceara aceeasi cantitate inapoi sau pot sa ceara dragoste fara sa ofere la aceeasi intensitate.
   Pot fi perseverenti iar altii pot sa se intoarca din drum .
   Unii sunt generosi in timp ce altii iau inapoi ce-au dat.
   Sunt persoane care daca aleg o meserie o fac pentru ca trebuie si nu neapara pentru ca asta e chemarea vietii.
   Sunt rabdatori, studiosi, sensibili.
   Sunt momente cand incapatanarea se confunda cu vointa si atingerea obiectivului este urmata fara oprire pana la un punct.
   In orice actiune ce o intreprind intervine un moment de oprire, de intrebare, de nesiguranta si succesul depinde de exact decizia luata in acel moment.
   Deopotriva colerici si sensibili , posesivi, timizi, raporteaza totul la propria persoana si in functie de acest aspect selecteaza prietenii.
   Au prieteni putini dar buni, iubesc calatoriile, natura, simt nevoia sa se retraga si sa revina in tumultul orasului cand vor ei.
   Sunt pretentiosi si iarasi spunem selectivi, dar aceasta numai ca sa se protejeze de cei din jur.
   Gandesc mult inainte de a lua o decizie, dar sunt deopotriva capabili sa ia hotarari la care nu te-ai fi gandit .
   Extrem de inteligenti, cu o intuitie ce poate speria cateodata.
   Stau destul de bine cu sanatatea dar de precizat ca excesele trebuie evitate.
   Pot avea dureri de cap.