Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!

Gradinite Constanta Info
Prenumele si Destinul
Lista 32
 
 
   Pentru aceste persoane, vine un moment in viata cand totul merge la superlativ: in bani, afaceri, profesional, calatorii. Depinde de ei sa mentina acest nivel pentru totdeauna.
   Dragostea este insa un domeniu complicat deoarece personalitatea duala a purtatorilor acestui prenume ii face destul de greu de inteles, de tolerat.
   Sunt in acelasi timp flegmatici si iubitori, ceea ce presupune automat ca au nevoie de parteneri evoluati care sa le faca fata, sa ii inteleaga dar sa le si suscite permanent interesul si atentia.
   Deloc predictibili, se muleaza pe situatie in functie de interesul urmarit, fac tot posibilul sa iasa bine din orice context si sa creeze despre ei insisi imaginea dorita.
   Se implica in evenimente numai daca stiu ca vor iesi bine, sunt increzatori in fortele proprii, destul de obiectivi si rezistenti la atacuri.
   Reactiile lor in fata situatiilor ce ii nemultumesc pot fi destul de violente, dau fara regret replici acide, ies din situatiile delicate cu fruntea sus desi sunt  brutali si lipsiti de diplomatie.
   Parintii copiilor cu acest prenume trebuie sa le tempereze obrazniciile pentru ca altfel isi vor crea in mintea lor un standard la care trebuie sa ajunga cei din jur, iar daca acestia nu il ating , copilul, mai apoi matur va dori poate prea mult de la cei din jur, cei din jur nu vor putea oferi si va ajunge sa ii jigneasca pe cei ce nu se ridica la inaltimea asteptarilor lor. Nu ca asemenea oameni nu ar exista, exista si vor exista mereu, dar pana intalnesc persoanele care sa le corespunda risca sa isi faca multi dusmani si, in urmarirea interesului de a inconjura de elite ar putea sa ramana singurel.Mai multa moderatie din punctul acesta de vedere.
   Datorita acestui fel de a fi, sunt profesionisti si pot face meserii” contondente” precum: judecatori, oameni de afaceri in sectorul industrial, oameni politici, medici.
   Au o intuitie foarte buna,la fel memorie, inteligenta analitica si sunt curiosi.
   Datorita faptului ca tintesc sa devina si doresc sa se inconjoare de o elita, judeca atent gesturile si comportamentul celor din jur.
   Se daruiesc frumos persoanei iubite care, odata gasita, i se va oferi fidelitatea sa pe viata.
   Sunt disciplinati, nu prea religiosi in sensul  literar al cuvantului. Au doar convingerile lor, principiile lor dupa care isi ghideaza viata si deciziile ce le iau.
   Sunt echilibrati, sociabili, puternici, mana larga.
   Le place sportul si e bine sa il faca mereu, sa fie de asemenea atenti la circulatie si problemele digestive ce le pot avea ca urmare a “dezordinii alimentare “ ce li se poate reprosa acestora.