Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Gradinite Constanta Info
Prenumele si Destinul
Lista 31
 
 
   Purtatorii acestor prenume au un destin plin de provocari. Introvertiti si extravertiti in acelasi timp, colerici si generosi, curajosi si incapatanati.
   Traiesc pentru a se opune provocarilor, esecul nu e o problema ci doar o treapta ce urmeaza sa fie sarita, depasita, insa nu ii rani sentimental ori profesional deoarece sunt razbunatori.
   La varsta copilariei nu sunt primii elevi din clasa dar se straduiesc, sunt responabili. Au insa nevoie de multa afectiune, comunicare, sa li se arate aspectele sensibile ale vietii altfel risca sa fie indiferenti la trairile celor din jur si sa culeaga...indiferenta celorlalti.
   Cand pornesc pe un drum, merg pana la capat dar sa nu le dai sa faca mai multe lucruri deodata fiindca vor alege mereu doar unul de facut.
   Foarte inteligenti, cu fler, prudenti si reticenti in fata necunoscutului.
   Odata educati vor fi prieteni buni, parteneri de viata fideli, doar sa nu fie inselati deoarece nu se lasa calcati in picioare si vor pedepsi tradarile cu varf si indesat.
   Implinirea se invarte in jurul familiei, mai intai ca si copii apoi cand isi intemeiaza ei propria familie vor evolua sub toate aspectele, soti minunati, parinti buni.
   Vad la un om dincolo de ce vrea el sa arate, ii intereseaza adevarul si frumusetea naturala nu “ coaja/exteriorul” . 
   In ce priveste moralitatea, pentru a trai in armonie cu ei insisi si cu mediul , isi pot face propria lor religie.
   Sunt rezistenti la atacuri, au vitalitate,  iar sub aspectul sanatatii trebuie sa acorde mai multa atentie alimentatiei, sa nu fie prea multa sau prea putina ori prea haotica.
   Fac lucrurile la momentul potrivit.
   Iubesc natura, le este recomandat contactul cat mai des cu aceasta.
   Cu siguranta sunt personalitati interesante, atragatoare, nu numai sub aspect fizic cat cu precadere al emotiei ce o starnesc in jurul lor la varsta maturitatii.