Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Gradinite Constanta Info
Prenumele si Destinul
Lista 30
 
    Purtatorii acestor prenume surprind prin creativitate, inventivitate, inteligenta, autodepasire, reactii rapide.
   Sunt stralucitori si modesti in acelasi timp.
   Au o memorie imbatabila, sunt mereu in actiune, fac mai multe lucruri deodata si, in mod surprinzator, le fac foarte bine.
   Sunt curiosi, adora sa stie, sa citeasca, sa cunoasca, iar punctul de vedere odata exprimat este rezultatul unei gandiri indelungate, corecte, analitice si sintetice.
   Misteriosi, intuitivi, nu tin cu tot dinadinsul sa isi impuna vointa dar odata luata o hotarare nu vor ceda presiunilor.
   Persoane pline de farmec, dragostea lor nu este sufocanta, sunt prieteni loiali, se dedica unei cauze odata cuprinsi de ea.
   Au noroc in viata, calatorii, afaceri, viata profesionala, in dragoste, au prieteni putini si buni si sunt destul de sanatosi. Atat ar fi spus, sa nu se oboseasca prea mult, odata ce au inceput un lucru nu fac pauza pana cand nu termina, ceea ce duce la epuizare fizica, psihica, intelectuala. Sa faca mult sport si miscare.
   Ca si copii, trebuie sa li se explice totul cat mai corespunzator cu realitatea, le place sa citeasca, dar in viata de zi cu zi “povestile” nu au loc.
   Li se poate intampla ca in miezul actiunii sa aiba indoieli, sa se intrebe daca e bine ce au inceput, daca vor ajunge la finalul dorit, dar indiferent de framantari nu se vor opri.
   Le place sa comunice, au tendinta de a acapara discutia si nu totdeauna acest lucru este apreciat de cei din jur.
   Sunt oameni ce reprezinta o adevarata provocare pentru cei cu care intra in contact, dar o provocare extrem de placuta.