Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Gradinite Constanta Info
Prenumele si Destinul
Lista 29
 
 
     Persoanele ce poarta acest prenume sunt aventuroase, nu vor duce lipsa de bani, au parte in aceeasi proportie si de noroc in viata, doar ca au un marcaj al temerii, al insecuritatii.
    Teama pentru ziua de maine ii face sa fie atat de prevazatori incat sa simta nevoia sa isi faca la nesfarsit provizii, sa puna deoparte.
    Sunt genul de persoane care pot ascunde bani sunt perna, sau in alte conturi/colturi de care partenerul sa nu aiba habar.
    Toate acestea le face pentru asigurarea confortului prezent si viitor, astfel incat stardardul odata atins sa nu cada ci sa fie mereu intretinut.
    Sunt persoane deosebit de intuitive, active, iubesc calatoriile, dar acasa este cel mai bine pentru ei.
    Au un caracter amplu, asemeni unui aisberg, la suprafata se vede ceva, dar in adancime sunt remarcabili, air din acest punct de vedere adevaraii norocosi sunt partenerii lor.
    Se enerveaza destul de usor, sunt cam timizi, sar in ajutor cand li se cere, dar numai daca au timp pentru ca isi dedica lor marea majoritate a timpului.
    Nu le este teama de misiunile dificile:  pot fi medici, asistenti medicali, oameni de afaceri si orice ar fi o fac cu dedicatie.
    Persoane cu o memorie si inteligenta aparte, cu simtul moralitatii destul de ridicat.
    In ce proveste sanatatea, sa acorde o atentie deosebita organelor interne, cu precadere ficatul.
    Sunt persoane atragatoare fizic, atrag prietenii si avantajele vietii, isi fac un cerc de prieteni ce poate dura o viata, accepta sa se profite de ei deoarece si ei o vor face la momentul potrivit.