Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Gradinite Constanta Info
Prenumele si Destinul
Lista 27
 
 
 
      Purtatorii acestui prenume au de partea lor forta cuvantului!
      Emotivi din fire, au limba ascutita tocmai pentru a ascunde slabiciunile lor.
      Dupa ce depasesc emotia reactioneaza si mai apoi va trece ceva timp pentru a si actiona. Sunt mai greoi din punctul acesta de vedere. Ei sunt niste luptatori in felul lor, dar prima lupta pe care o duc este cea cu ei insisi.
      Se hotarasc mai greu daca sa stea in pace sau sa porneasca razboiul.  
      Succesul acestora in viata este conditionat de capacitatea de a depasi emotivitatea, de a da vointei posibilitatea sa se manifeste si sa nu traiasca victoriile doar in imaginar.
     Au o valoare umana inalta, au mesaj, au o atitudine ce ii face sa se remarce oriunde ar merge.
     Cred in principii dar nu inseamna neaparat ca le si aplica. Le place sa studieze, sa detina fel si fel de diplome dar aceasta nu se transforma neaparat in bani, in avere ci mai degraba in prestigiu.
    Isi aleg meseria bazandu-se pe ceea ce se intampla in imediata sa apropiere, fara a se orienta catre ceva care sa ii caracterizeze, pe vreun talent, ori hobby care sa devina o actiune bine remunerata. Meseriile care li se potrivesc sunt: psiholog, avocat, functionar, parlamentar, chiar preot.
     Sunt extrem de romantici, seducatori, nu au neaparat o intuitie acerba ci, o logica si o gandire aplecata asupra evenimentelor din jur.
     Inteligenta sclipitoare, ofera si isi doresc sa primeasca dragoste si afectiune, iar sub aspectul moralei, aici pot fi ori sfinti, ori se dedau ....ofertelor.
     Sanatatea nu este punctul lor forte. Problemele pe care le pot avea tin de alimentatie, avand sensibilitate in zona corzilor vocale si a capului.   
     Sunt sociabili, dar sa nu vi se para ciudat daca doresc sa stea in singuratate, sunt mai dificili din punctul acesta de vedere.
     Adora umorul, savureaza o gluma buna si genereaza si ei situatii hazlii. Isi doresc sa se inteleaga bine cu toata lumea, dar nu vor reusi acest lucru decat daca isi depasesc ei insisi conflictele lor interioare, ori se dedica mai mult celor din jur.
     Creeaza aparenta unor persoane stralucitoare, cu elocinta, ce emana siguranta iar apoi nu mai stiu nici ei ce vor.
     Sunt convingatori, actioneaza pentru acest demers, dar se retrag la fel de repede.
     Au parte de bani, studiaza, se descurca in afaceri si le plac distractiile, nu sunt mari amatori de calatorii, dar ceea ce conteaza este faptul ca acesti oameni reusesc in viata.