Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Gradinite Constanta Info
Prenumele si destinul lista 26
 
 
     Purtatorii acestui prenume, daca sunt maturi sunt persoane eficiente, harnice, dedicate muncii cat sa nu se plictiseasca, iar ca si copii, ei nu vor rupe manualele.
     Sunt persoane colerice, impulsive ca reactie, dar per ansamblu au un echilibru interior ce ii ajuta sa se adapteze situatiilor din mers.
     Desi nu sunt usor de influentat, dispun insa de o doza cam mare de subiectivism si au o puternica incredere de sine.
     Sunt prietenosi, adora sa fie inconjurati de prieteni, dar le dedica acestora prea mult timp si risca sa piarda din vedere ce este mai important.
     De aceea parintii copiilor cu acest prenume trebuie sa ii educe de mici in sensul unei gandiri critice, sa fie atenti la nuante si sa nu caracterizeze apropiatii dur si rigid. Dar si sa le educe sensibilitatea fata de frumosul din oameni si lucruri.
     Memoria afectiva este foarte bine dezvoltata, nu uita greselile comise asupra lor si nu vor rata sa se razbune pentru cea mai mica suferinta.
     Esecul ii consuma dar se remonteaza repede si merg mai departe.
     Se pregatesc mereu pentru ceva, isi stabilesc mereu teluri, obiective.
     Au o imaginatie fertila, memorie fantastica, pot dezvolta pasiune pentru lux, moda, design interior. Chiar li se potrivesc meserii de genul : modeling, detinatori de magazine gen consignatia, antichitati, produse ce pot sta in muzee prin istoria si valoarea lor. La aceasta ii ajuta si intuitia incredibila, sarmul si aspectul lor seducator. Le place curatenia, confortul la dimensiuni ce tin de perfectiune.
     Stiu sa aplaneze un conflict, sunt prietenosi dar si posesivi, fideli, devotati.
     Sub aspectul sanatatii sunt persoane ce se bucura de o mare vitalitate, au nevoie de mult somn, iar punctul lor sensibil sunt rinichii.
     Daca nu se analizeaza si infraneaza singuri, pot face greseli si imprudente care sa le afecteze relatiile pentru viitor, mai ales ca dispun de un farmec puternic, sunt sensibili, pedanti,  practic un magnet pentru cei din jurul lor.