Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Gradinite Constanta Info
Prenumele si destinul lista 25
 
 
     Posesorii acestui prenume sunt fiinte cu un caracter si o personalitate duala. Emotivi dar reactivi.
     Ai sentimentul ca actioneaza si muncesc pe rupte dar in realitate intreaga lor forfota este generata de reactie.
     Sunt persoane ce studiaza intens, acumuleaza informatii, le analizeaza, sintetizeaza, au parte de revelatii si apoi comunica.
     Extrem de sociabili, au mereu ceva de spus, unui numar cat mai mare de oameni, traiesc si le place ca oamenii sa ii asculte si sa aiba beneficii de pe urma sfaturilor si convingerilor lor.
     Tocmai pentru ca discuta atat de mult si primesc la randul lor informatii tind ca la un moment dat sa nu mai stie de unde au plecat si care este parerea lor.
     Sunt persoane cu un magnetism aparte care chiar influenteaza oamenii din jur prin ceea ce fac si spun, iar valorile create de ei si impartasite sunt dedicate colectivitatii, grupului care trebuie sa profite de ele.
     Punctele lor de vedere sunt obiective in majoritatea timpului de aceea cuvintele lor au greutate.
     Toata aceasta nevoie de a se dedica grupului, comunitatii, de a veni in intampinarea nevoilor de orice fel ale celor din jur izvoraste din propria lor nesiguranta, din faptul ca le lipseste increderea in sine.
     Nu sunt doar  sensibili ci hipersensibili, aptitudinile pe care le au ii fac sa fie foarte buni in meserii ce tin de unde : radiologie dar si televiziune si radio, pot fi reporteri, arheologi. Le place sa mearga in pelerinaje, sunt atrasi de misticism si religie, iar prietenii lor nu vor fi persoane prea putin onorabile.
     Pentru a reusi in viata parintii trebuie sa ii canalizeze de mici spre a gandi si a trai viata reala, altfel vor ajunge sa traiasca mai mult in vise si sa fie niste nefericiti.
     Trebuie sa li se impuna ordinea atat in camera, in lucruri dar si in gandire.
     Tot parintii vor trebui sa supravegheze alimentatia si asimilarea calciului in oase deoarece punctele lor sensibile sunt intestinele si sistemul osos.
     Au nevoie de tandrete iar parintii sa isi manifeste aceasta tandrete, sa le spuna ca ii iubesc, sa se exprime, deoarece acesti copii au nevoie de afectiune poate mai mult decat altii.
     Cei ce poarta acest prenume sunt sentimentali, sociabili, fermecatori, se lasa consumati de membrii familiei din care provin pana la casatorie pentru ca apoi sa se desprinda si, cel putin teoretic sa se dedice noii familii pe care tocmai si-a format-o.
     Urasc singuratatea, nu le place sa stea singuri, sa manance singuri, sa se plimbe singuri si cu siguranta nici sa mearga singuri la teatru.
     Totul trebuie sa se desfasoare cu grupul, cu prietenii, cu familia.
     Au noroc in viata dar nu este un noroc exploziv iar rasplata pentru lucrurile buna facute in viatavine mai tarziu, dar vine.