Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Gradinite Constanta Info va ofera
Prenumele si destinul lista 24
 
 
     Purtatorii acestui prenume au o calitate pe care si-o cultiva mereu si de care nu multi dintre noi sunt capabili, si anume, rabdarea.
     Parintii copiilor cu acest prenume trebuie sa ii canalizeze de mici sa gandeasca inainte de a se arunca in actiune pentru a nu alege gresit actiunea.
     Privesc lumea cu detasare, iar cand doresc sa se implice gandesc mult si daca crezi ca sunt predictibili risti sa te inseli deoarece dupa atata gandire pot face exact opusul a ceea ce te-ai astepta , sau ar fi firesc sa faca.
     Persoane inteligente, analitice, cand isi stabilesc un obiectiv asteapta momentul potrivit pentru a-l atinge. Reactioneaza cam lent desi sunt persoane active, nu sunt neaparat dinamice si de aceea va trebui sa fie mereu impinse de la spate.
     « A face sau a nu face » este intrebarea care ii macina pe ei. Odata gasit raspunsul incepe actiunea.
     Daca parintii ii canalizeaza de mici spre o anumita meserie pe care ar putea-o alege si in care ei se regasesc, va fi rezolvat din timp un eventual conflict interior.
     Ca meserii li se potrivesc cea de contabil, inginer, arhitect, dar si cea de psiholog, filozof ori medic. Aceasta analiza interioara ii face sa fie atrasi de mistic, de necunoscut.
     Au o intuitie puternica pe care o asculta mereu, uneori chiar in detrimentul logicii si realitatii inconjuratoare.
     Le place sa fie inconjurati de oameni, dar de un cerc restrans de prieteni, sociabilitatea nu este punctul lor forte, au un grup inchegat de prieteni, ce se ajuta si in interiorul caruia pot fi abordate subiecte de interes pentru ei, ca intr-un club privat.
     Sunt timizi, introvertiti, emotivi, sensibili la esec, posesivi si le place sa detina pamant, cat mai mult, in cat mai multe locuri, sa doarma, sa stea in aer liber, in natura.
     Destul de sanatosi si rezistenti la efort, punctul lor sensibil sunt rinichii si ochii.
     Punctul lor sensibil sunt rinichii si dca efect al acestui misticism care ii caracterizeaza si ii face sa patrunda in sfere profunde si inaccesibile muritorului de rand.
     Sunt senzuali, seducatori, religiosi mai mult din teama decat din convingere, au in viata un noroc modest dar de care stiu sa profite atat de bine incat reusesc in viata foarte elegant.
    Felul lor prudent si prevazator de a fi ii ajuta sa se tina departe de pericole.