Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Gradinite Constanta Info va ofera 
Prenumele si destinul lista 23
 
 
     Persoanele ce poarta acest prenume sunt surprinzatoare. Daca nu li se da cand cer, isi iau singuri.
     Sunt eficienti, activi, se controleaza, isi stapanesc emotiile, cu simtul raspunderii isi organizeaza viata sub toate aspectele sale.
     Lasa sa se vada numai ce vor ei ca altii sa vada. Partea vizibila, publica este de toata lauda dar in spatele ei se ascunde un secret. Intotdeauna.
     Sunt introvertiti, nu vei sti nicioada ce sunt pe cale sa faca, au o memorie fantasctica, sunt curiosi, prea putin influentabili, dar cu prea multa incredere in ei.
     Daca isi propun sa castige intr-o afacere, ei calca peste tot pentru atingerea scopului, chiar daca aceasta ar putea conduce la pierderea a tot ce s-a castigat pana atunci.
     Nu vor putea fi influentati prea mult de parinti, dar o influenta puternica vor avea asupra lor, bunicii. Este necesara prezenta unei autoritati in existenta lor pentru a putea fi tinuti in frau si a fi evitate accesele de dictator.
     Sunt genul de persoane care ajung usor sef. Dar in aceasta calitate de sef ei sunt foarte dificili : determina subordonatii sa se sape reciproc, sa se toarne reciproc, intinde capcane, autoritatea tuturor este pusa la indoiala dar numai a lui este neatinsa .
     Asa cum s-a spus, sunt activi : actiunea ii tine in viata, da sens vietii lor, isi aleg meseria pentru viitor de la cele mai fragede varste, sunt constiinciosi, adaptabili in orice situatie, disciplinitati, responsabili.
     Meseriile car eli se potrivesc sunt : cercetator, inginer, inventator, tehnicieni, performeaza in domeniul cercetarilor atomice, petroliere, energetice.
     Atitudinea lor duala ii face sa fie foarte buni parlamentari, politicieni, primari, procurori, politisti sa ocupe functii publice de raspundere.
     Pentru ca vor sa fie eficienti cu orice pret, s-ar putea sa nu realizeze ce inseamna sa iubeasca si sa nu stie cum sa se faca iubiti iar parintii trebuie sa ii ajute sa fie deschisi, sinceri si sa gandeasca clar, fara dedesubturi.
     Problemele de sanatate vizeaza intestinele si ochii. Altfel, au o sanatate de fier.
     Cand doresc sa isi satisfaca o necesitate, o fac, aspectul moral al problemei contand mai putin. Sunt sociabili pentru ca le aduce profit.
     Vor fi remarcati, apreciati si isi intaresc astfel pozitia in societate.
     Vointa puternica, obiectivul este urmarit cu ferocitate, incrancenati, actinile lor sunt de succes.
     Sunt dificili ca si parteneri de viata, sunt gelosi si nu neaparat fideli.