Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Gradinite Constanta Info 
Prenumele si destinul lista 22
 
 
     Purtatorii acestui prenume sunt perfectionisti, sentimentali, sensibili.
     Se infioara atunci cand vine vorba despre poezie, distinctie, rafinament, eleganta, le admira la altii, le doresc si le asimileaza pentru ei.
     Deoarece au tendinta de a lasa lucrurile pe a doua zi li se poate intampla sa nu le mearga asa cum isi doresc daca sunt …lenesi.
     Sunt introvertiti iar cand povestesc au tendinta de a exagera putin lucrurile, chiar daca nu modifica total povestea, cu siguranta o infloresc.
     Reactioneaza dur la esec, nu il gestioneaza cum trebuie, dau vina pe ceilalti desi este  si vina lor ca nu se implica  asa cum trebuie pentru  a solutiona conflictele, greutatile, problemele.
     Esecul este perceput ca o insulta adusa  inteligentei si puterii lor. Daca nu ar face acest lucru si s-ar concentra exclusiv pe problema, aceasta nici macar nu ar mai exista.
     Dar le este destul de greu sa fie realisti din moment ce arta in multiplele sale forme este ceea ce le atinge sufletul si ii implineste.
     Pot fi pictori, scriitori, extravaganti fiind pot fi si creatori de moda, deschizatori si initiatori de trenduri in moda, in constructii, in diverse domenii. Pot fi profesori dedicati, directori de institutii publice, de preferat cu un program de lucru mai scurt.
     Persoane curioase, susceptibile, cu o memorie foarte buna. Pentru ei, a treia cale nu exista. Ori vor ori nu vor, ori iubesc ori urasc, plang la ceremonii de nunta si botez, la festivitati, comemorari.
     Este de datoria parintilor sa gestioneze bine moralitatea si orientarea religioasa a copilului, altfel exista riscul sa se dezvolte o personalitate slaba, capabila sa sacrifice tot ce e mai sfant, pentru placeri de moment si lucruri obtinute usor, trebuie responsabilizati de mici.
     Le place sa flirteze la modul subtil si elegant, iubesc calatoriile, distractiile in aer liber, confortul.
     Vor sa fie iubiti, sunt dependenti de iubirea partenerului, sunt fascinanti, fermecatori.
     Probleme lor de sanatate au legatura cu organele interne : ficat, pancreas, rinichi.
     Atentie la predispozitia pentru diabet pe care o presupune disfunctia acestor organe si complicatiile ce pot aparea daca rinichii nu sunt ajutati si intretinuti.

 
 
Gradinte Constanta 
articol gradiniteconstanta.info