Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
 
Gradinite Constanta Info
Prenumele si destinul lista 21
 
 
     Caracteristica principala a purtatorilor acestui prenume este creativitatea.
     Persoane materialiste, flegmatice, cu reactii lente, obiectivul lor in viata este … nemunca.
     Au o viziune « zen » asupra lumii, calmi si plini de iubire…in primul rand de …de sine.
     Numai munca lor este cea mai importanta si mai valoroasa si depusa cu mai mult efort !!!
    Se simt bine in preajma prietenilor, a celor dragi, nu suporta singuratatea.
     Pozitivi si afirmativi la orice solicitare, intorc armele atunci cand se impune, cu aceeasi usurinta.
     Cel mai bine li se potriveste viata in huzur, sa savureze bunatatile- la propriu si figurat - ale acestei lumi, sa iubeasca si sa se exprime pentru a impresiona auditoriul.
     Au o vointa relativa, conditionata de interes, cu alte cuvinte, « fac cutare lucru, dar mie ce-mi iese ? » Daca obiectivul corespunde interesului, veti vedea ca isi merita caracteristica de creativi.
     Tot ce fac impresioneaza, indiferent de domeniu, ca este vorba despre arta, IT, ei sunt talentati trebuie doar stimulati sa isi descopere talentele si sa le exprime, sa le transforme in hobby, sa obtina profit de pe urma lor. Ii motiveaza pe mai departe.
     Sa nu va asteptati la reactii rapide, iuti, succesul la invatatura nu depinde neaparat de asta iar ei dovedesc ca se poate reusi in viata si daca nu te consumi cu nimic.
    Ca meserii ii puteti recunoaste in administratia publica, in comert ( cu produse rezultate din munca de creatie, a lor sau a altora - handmade), scriitori de orice fel, domeniul artistic in multiplele sale forme.
     In ciuda atitutdinii aparent nonsalante sunt persoane intuitive, profunde, au un fler care prin precizie, atrage atentia asupra lor.
     Fiinte analitice, au o inteligenta aparte, pentru ca numai astfel pot fi apreciati cei ce din doua vorbe stiu sa ii faca pe ceilalti sa-si schimbe viziunea asupra vietii.
     Nu ii veti vedea indeplinind obligatiile altora, dimpotriva, isi rezolva ei treburile proprii sau ii influenteaza pe altii sa le faca sarcinile, ce in mod normal ar fi fost ale lor.
     Datorita acestui fel de a fi au nevoie ca partenerul de viata sa fie o persoana plina de iubire, devotata. Aceasta pentru ca si ai au un simt al loialitatii si moralitatii pronuntat, sunt credinciosi partenerului/partenerei de viata si prietenilor.
      Din cauza atitudinii detasate asupra vietii, asupra lumii, au tendinta de ingrasare de aceea trebuie sa isi supravegheze aceste « pofte » si sa faca si putin «  fitness ».
     E usor de dedus asadar ca, problemele de sanatate vizeaza aparatul digestiv, stomacul, intestinele.
     Aceste persoane reusesc in viata, dar pentru ei prietenii, viata de familie sunt foarte importante, iesirile in weekend la gratar, in societate, sau in grup restrans la o prajiturica ( la ceva bun oricum) sunt mediul de care au nevoie pentru a se face remarcati.
     Nici nu trebuie sa faca un efort prea mare in acest sens, orice vor spune, vor fi remarcati si de « neuitat » .