Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
 
Gradinite Constanta Info
Prenumele si destinul lista 20
 
 
 
     Fiinte maiestuoase emotive, active, iuti, temperamentale, grijulii.
     La prima vedere sunt preu de cunoscut, de inteles, dar odata cazuta perdeaua, lasa sa se vada un caracter plin de determinare, de munca fara oprire si o rigoare puternica fata de ei insisi dar si cei din jur.
     Plini de dragoste, bunatate, tandrete, curaj si determinare, disponibilitate pentru cauze umanitare si actiuni de voluntariat.
     Discutam aici de persoane introvertite pntru ca le place sa fie asa deoarece considera ca nu este necesar ca lumea sa stie ce simt si ce gandesc.
     Cred in misiune, in principii, in Divinitate.
     Ii caracterizeaza o vointa puternica, sunt colerice si pot genera explozii prin reactiile lor, prin cuvintele si atitudinile lor.
     Ca si copii sunt dinamici, activi, la scoala invata bine, silitori fiind obtin rezultate bune. Au dezvoltata o latura artistica originala ce trebuie, este bine si chiar recomandat sa si-o exprime, poate sa nu fie arta conventionala, dar au un cuvant de spus iar prin ceea ce fac si transmit isi lasa amprenta peste timp. Sunt artisti, creativi, creatori.
     Desi au o intuitie extraordinara nu au incredere in ea deoarece fiind realisti nu se pot increde in ceva ce nu pot controla.
     Pare ca nu cunosc, dar exercita asupra genului opus o atractie deosebita si pot intimida prin atitudinea maiestuoasa absolut naturala a acestor subiecti. 
     Au o memorie extraordinara, inteligenti analizeaza totul in detaliu si se adapteaza oricaror situatii din mers.
     Sunt persoane posesive dar le si place sa fie posesia cuiva, a persoanei iubite, sunt dependenti de aceasta posesiune.
     Tocmai pentru ca sunt emotivi parintii trebuie sa dea atentie copiilor sa nu dezvolte probleme sufletesti grave. Comunicarea cu copilul purtator al acestui prenume este foarte importanta. El trebuie ascultat, starnit sa vorbeasca si sa se exprime. Ca parinte al copilului cu acest prenume poti avea surpriza sa gasesti in el prin viziunea si raspunsurile pe care le da, o maturitate ce nici unii oameni cu experienta de viata nu o au. De aceea insistam sa aveti grija cu copiii dumneavoastra si sa ii faceti parteneri la discutii.
     Ideea de moralitate este deosebit de importanta pentru ei. Traiesc o credinta autentica, naturala, vie ce depaseste institutiile lumii acesteia, cele oficiale.
     Din punct de vedere al sanatatii este important sa se acorde atentie plamanilor, problemelor cu pielea, intestinelor. Pot face gastrite, boli de piele, o raceala netratata la timp poate lasa urme pentru totdeauna.
      Viata lor este o lupta pentru existenta. Din primele ore ale diminetii incepe lupta, pana mult dupa apusul soarelui, lupta de orice fel.
     Sunt gazde minunate, sunt curajosi, loiali, ridica expunerea adevarului chiar si in forma sa brutala, la rangul de datorie a vietii.
     Bataiosi din fire ies la suprafata din situatii dificile. Acest lucru atrage atat respectul dar si invidia acelor din jur, mai putin evoluati.
     Aceste persoane reusesc in viata sociala, de familie, relatiile de prietenie si contactele stabilite sunt serioase si reale.