Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
 
Prenumele si destinul lista 18
 
 
     Cei ce poarta acest prenume si derivatele, sunt persoane verticale, ambitioase, pasionale, agresive, cu o componenta masculina pronuntata sub aspectul caracterului.
     Traiesc in permanenta cu picioarele pe pamant tocmai de accea nu se incred in intuitie ca modalitate de rezolvare a problemelor ci, se bazeaza pe experienta, ratiune si pe ceea ce stiu .
     Sunt persoane realiste care se considera implinite prin casatorie, evenimentul major al vietii lor.
     Sunt fiinte extravertite, cu reactii rapide, prea putin influentabile atunci cand isi pun in minte ceva, increzatoare in fortele proprii, cu respect si stima de sine.
      Acesti oameni, chiar de mici, sunt seriosi, tin la familie, la grup, la cutuma, prietenosi, fideli obiectivelor si promisiunilor date.
     Tocmai pentru ca sunt prietenosi, sunt sociabili, le place compania celor din jur, «  clubberi » fara retinere carora le plac discutiile in contradictoriu, chiar le genereaza, desi nu intotdeauna ii bucura pe cei apropiati. Pentru ca sunt verticali au tendinta de a spune adevarul verde-n fata, cam brutal.
     Le place sa lucreze in conditii armonioase, intr-un cadru ambiant placut si nu sunt doborati de esec. Le place sa invete, sa studieze, sa stie cat mai multe din cat mai multe domenii, sa fie in centru atentiei, sa straluceasca prin ceea ce fac si spun fiind merei in competite cu ei insisi si cu cei din jur. Practic acest lucru ii ajuta sa evolueze. Dar nu inseamna neaparat ca sunt harnici si pun osul la treaba. Gospodaria e doar de hobby.
     Pentru sanatatea lor e important sa locuiasca la casa, sa se ocupe de gradinarit ca accesoriu, ca mod de ocupare a timpului liber si de detasare de problemele zilnice.
     Punctul lor sensibil, din punct de vedere al sanatatii este sistemul osos, cu precadere coloana vertebrala. Dornici fiind de afirmare, locul de munca trebuie sa fie intr-un mediu cu spectru larg, armata, diplomatie, politica.
     Sunt fiinte seducatoare, curioase, cu o imaginatoie fertila. Se ataseaza de lucruri si de mediul confortabil si sigur pe care si-l creeaza.
     Norocul si succesul in viata le se datoreaza datorita seriozitatii cu care isi indeplinesc sarcinile, este caracteristica lor principala si definitorie.