Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Prenumele si destinul lista 16
 
 
   Cei ce poarta acest prenume sunt persoane interiorizate, misterioase, in aparenta triste si de neinteles.
    Au o imaginatie puternica, bogata ce ii va ajuta sa se realizeze in viata.
   Prefera un stil de viata retras, sunt persoane «nocturne » si se folosesc de tot felul de tertipuri pentru a ajunge la rezultatul propus.
   Fiind persoane interiorizate, din adancul fiintei lor si raportandu-se la ei insisi, decid cum sa actioneze in fata realitatii.
   Nu sunt influentabili si poti deveni prietenul lor acceptandu-i si iubindu-i asa cum sunt, fara prea multe intrebari.
    Interiorizarea este cea care ii determina sa isi stabileasca obiective inalte, incapacitatea de a le ajunge sau de a fi la inaltimea lor punandu-i in situatia de a deveni depresivi.
    Nu fac fata prea bine esecurilor, ii stresaza cumplit concurenta, au foarte putini prieteni si au reactii violente, mai ales cand intampina opozitii.
    Nu sunt genul care sa spuna « da » imediat, dar sunt harnici, ambitiosi, disciplinati, bataiosi.
   Cand isi stabilesc un obiectiv, chiar daca nu dispun financiar reusesc sa faca cercetare si descoperiri fantastice.
   Sunt acele persoane fara de care societatea si lumea in general, ar fi mai saraca. Pot fi foarte buni specialisti in domenii precum : inginerie, cercetare, tehnica si tehnologie, medicina, atata vreme cat sunt lasati sa se exprime si sa nu aibe sefi autoritari.
   Sunt fiinte seducatoare, echilibrate, inteligente, morale, pot reusi acolo unde altii nici nu se incumeta sa ajunga, sunt energice putand lucra la foc continuu.
    Problemele de sanatate pot fi legate de stomac – din cauza oboselii si stresului, sau sistemul osos.
   Din cauza tendintei profunde de interiorizare, parintii lor trebuie sa le urmareasca evolutia psihologica deoarece exista riscul sa se blocheze, sa nu mai aiba incredere in ei, iar atunci cand sunt sanctionati, pedepsele sa fie clar explicate, trebuie sa li se ofere siguranta in propriile forte, in familie, fata de ei insisi, altfel riscul autoinvinovatirii ii impiedica sa se dezvolte.
    Norocul este direct proportional cu tenacitatea cu care isi urmaresc obiectivele propuse.