Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
 
Prenumele si destinul lista 15
 
 
     Sub aspectul dimensiunii personalitatii, purtatorii acestui prenume sunt fiinte sociabile, iubesc calatoriile si divertismentul, sunt deschisi sa experimenteze noul dar numai dupa o perioada de pregatire, sunt inteligenti, foarte intuitivi, se realizeaza profesional, urmeaza studiile cu usurinta.
     Sunt persoane calme si atunci cand lucrurile nu merg bine, uneori sunt chiar flegmatice.
     Fiinte echilibrate, intelepte, profunde, nu le vei auzi sa se planga din orice.
     Sunt interiorizati, timizi, nu se implica in actiuni de anvergura, de aceea e important ca parintii sa ii stimuleze de la cea mai frageda varsta, sa actioneze plini de curaj.
     Nu trabuie lasati sa se consume in interior ci invatati sa comunice, sa se cunoasca, sa  inteleaga singuri limitele.
     In relatiile cu cei din jur sunt gelosi, fideli, cei mai buni prieteni. Moralitatea nu le permite sa se abata de la lege, de la traditie, acorda o mare atentie vietii de familie. Un prieten de sex opus nu va fi ales ca partener daca da dovada de neseriozitate, minte fie sau ascunde lucruri in aparenta banale. Isi aleg greu partenerul deoarece tiparul exista in mintea lor, viseaza la o dragoste ideatica, ce e greu de atins.
     Sunt atrasi de mai multe lucruri, total diferite, in acelasi timp.
     Indiferent de meseria pe care o vor alege, fiind firi sensibile la frumos, firi artistice, vor acorda o mare atentie timpului liber pe care il vor umple cu plimbari, lectura, scris, activitati care sa ii lase sa se exprime si sa fie liberi.
     Au o imaginatie abundenta, utila in orice proiect.
     Sunt persoane adaptabile, altruiste, dar atentie, pot deveni sclavii modei.
     Din punct de vedere al sanatatii au parte de o recuperare lenta dupa fiecare boala, au nevoie de o alimentatie echilibrata, hidratare corespunzatoare, sport.
     Reusesc in viata prin fortele proprii si aptitudinile cu care sunt dotati, sunt din nastere fermecatori, puternici, supravietuitori.