Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
 
Learn with music  - Cursuri limba engleza pentru copii
 
 
 
  Learn with music
 
Copilul tau invata limba engleza prin muzica !
 

Learn with Music reprezinta un program ce are ca obiectiv educatia muzicala de timpuriu a copilului, cu  scopul de a elibera potentialului muzical al acestuia in paralel cu invatarea unei limbi straine, a limbii engleze.
 
 

Cel mai bun moment pentru a demara educatia muzicala si pentru a introduce limba engleza este perioada 0-6 ani.

Programul The Music Class include

clase de muzica pentru bebelusi ( copii cu varsta 4 luni – 15 luni) – Bunnies

clase de muzica pentru toddlers (copii cu varsta 1 an - 3 ani) - Pups

clase de muzica pentru prescolari (copii cu varsta 4 ani - 6 ani) – Cats

Learn With Music a a dus la noi in tara  programul "The Music Class - Pups©"

Acesta este un program educational inventiv, conceput pentru copiii intre 3 - 7 ani prin care este stimulat potentialul muzical si verbal al copiilor din cresele, gradinitele private si de stat din Constanta.

 

Programul Learn with music este unic in Romania fiind cel mai cautat program in SUA si alte tari ale lumii. Learn with music vine in gradinita voastra si va face o demonstratie grat

uita in fata educatorilor si a parintilor.

 

Cursurile sunt sustinute de instructori acreditati si special instruiti. Ei ii vor ajuta pe copii sa isi dezvolte simtul ritmului, melodiei,a tonalitatii, intelegerea si imbogatirea vocabularului  limbii engleze.

Copiii vor avea bucuria sa ia contact atat cu instrumente muzicale profesionale, precum vioara, xilofonul, acordeonul, harpa, trombonul, clopotul muzical, flautul, ocarina, keyboard,cu altele precum Tobe, trianglu, bete de ritm dar si instrumente create, precum : cuburi, lingurite, cratite si oale, containere de plastic. Instrumentele, atent selectate in functie de varsta copilului, vor fi aduse in clasa de muzica, una cate una, iar copiii vor avea ocazia sa auda sunetul fiecareia si chiar sa experimenteze alaturi de profesor si sa scoata sunete diverse cu ajutorul acestora.

 

Ascultand sunete diferite din diverse zone muzicale si apartinand mai multor culturi etnice, copiii isi vor dezvolta orizontul de cunoastere de la varste extrem de fragede.

Toate aceste noi senzatii vor fi traite si exprimate in limba engleza.

 

Fiecare familie va primi Colectia de cantece si Manualele specializate –premiate in Statele Unite, care cuprind notele muzicale, versurile, pagini de educatie, toate aceste informatii sunt in limba engleza. Parintii vor participa alaturi de copiii lor si vor invata impreuna limba engleza prin joc, cantec si miscare.

 

Cresele si Gradinitele private din Constanta, Centrele de Educatie Timpurie din Constanta dar si cele de stat vor avea numai de castigat prin implementarea acestui program in institutiile lor de invatamant.

 

Pentru mai multe detalii si pentru a intelege importanta acestui program, contactati Learn with music Constanta si veti beneficia de o prima ora gratuita.

Detalii la :

Learn with music

Loredana Maracine

Tel : 0721 789 463
 
 
LORADY KIDS ACADEMY
 
Learn with Music Constanta - Lorady Kids Academy
 
organizeaza cursuri pentru copii cu varste cuprinse
intre 4 si 7 ani!
 Learn With Music, notiuni de baza in tainele pianului, arts&crafts, exercitii de logica,
dansuri si miscare, concursuri si jocuri de echipa.
Se va pune accent pe comunicarea in limba engleza.
Grupul va fi alcatuit din minim 3 copii, maximum 10.
Echipa Lorady Kids Academy va asteapta cu drag.
Inscrierile se fac la numarul de telefon 0721 789 463.
 
 
 
 
 

www.learnwithmusic.ro