Gradinita Piticot - Gradinita particulara Constanta
 
 
 
 
De 18 ani ne jucam, visam, reusim !
 
Gradinita Piticot a fost infiintata in 1999 si este autorizata MEC cu decizia 253 din 2001.
 
Rainbow Kinder Campus - Centru educational Constanta
 

  
     Gradinita Piticot, institutie de invatamant prescolar privat, promoveaza o educatie de calitate la standarde ridicate, functioneaza in cadrul si apartine Centrului Educational Rainbow Kinder Campus.
 
 
 
La Gradinita Piticot salile sunt spatioase si atent decorate astfel incat sa stimuleze creativitatea si sa ofere copiilor sentimentul de siguranta si confort, atat de important pentru a conduce la dezvoltarea si evolutia lor .
 

     Pentru atingerea acestui obiectiv institutia noastra de invatamant privat dispune de toate mijloacele tehnice de ultima generatie necesare si de o echipa de profesionisti, educatoare cu experienta care, prin joc, muzica, teatru, excursii, activitati sportive, contribuie la dezvoltarea senzoriala, imbogatirea vocabularului, respectul de sine, abilitatile de comunicare si la dobandirea multor alte aptitudini.

 

     Puteti alege pentru copilul dumneavoastra una din cele trei variante de program: program normal, program prelungit si program personalizat.
 
 

     Va invitam sa ne contactati , sa va programati o vizita si sa va inscrieti copiii la Gradinita Piticot, gradinita care are spatii largi  la dispozitie pentru joc si activitati educative.


 
Rainbow Kinder Campus - Gradinita Piticot (3-6 ani)  - gradinita acreditata MEN
 
 

In cadrul centrului se desfasoara urmatoarele activitati:
Cerc de limba engleza,
Cerc de limba germana,
Ateliere de dezvoltare personala.
 
 

 
Contact:

Tel 0726 770 077

 
 
Bd. Mamaia nr. 284 - Zona Delfinariu
 
 

Facebook gradinitapiticotct

Twitter

Google +