Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!

Gradinita "Casuta cu Povesti"

Scoala Gimnaziala " Petre Ispirescu"
 
 
 
Gradinite Constanta Gradinita privata cu orar prelungit “Casuta cu povesti”
 

 

Gradinita isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile in vigoare, Curriculumul National pentru Educatie Timpurie. In fiecare zi copiii participa la  activitati de limba engleza iar la grupele mari si  pregatitoare se poate invata si limba germana.

 

Gradinita isi desfasoara activitatea intr-o cladire nou construita, beneficiaza  de dotari moderne, sala de sport , teren de joaca in aer liber cu pardoseala din cauciuc, laborator de informatica.
Gradinita a incheiat parteneriate educationale cu urmatoarele institutii: Pompieri, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Arta Populara. De asemenea, se organizeaza numeroase excursii, vizite, spectacole menite sa imbogateasca  orizontul de cunostinte ale copiilor.
In anul scolar 2010-2011 Gradinita a organizat Festivalul Judetean “Copilaria”, care a cuprins sectiunile: centru tematic, sceneta si dans si la care au participat 20 de gradinite atât din mediul urban cât si rural.
Desfasuram proiectele educationale: “Un stil de viata sanatos, inca din copilarie”, “Scoli pentru un viitor verde”, “Sa citim pentru mileniul III”.

 

Copiii pot opta intre mai multe activitati optionale: dans, aerobic, pictura, maini dibace, mind lab, sah, stiinta distractiva, pian, arta teatrala, “Pasaport pentru succes” (dezvoltarea competentelor socio-emotionale).
Programul Gradinitei
8.00-8.30 - primirea copiilor
8.30-9.00 - mic dejun
9.00-12.00 - activitati educative diverse
12.00-12.30 - masa de pranz
12.30-13.00 - pregatire pentru somn
13.00-15.00 - programul de somn
15.00-17.00  activitati educative
Contact
 

 
Site:

 
Scoala Gimnaziala “Petre Ispirescu”scoala privata Constanta
 
Gradinita Particulara Casuta cu Povesti Constanta

Scoala isi propune realizarea unui proces instructiv-educativ, bazat pe Curriculum National sub indrumarea unui personal competent, devotat scolii si dornic de a realiza o educatie de inalta calitate. Modalitatea de abordarea a disciplinelor are in vedere aplicarea unor strategii didactice moderne, centrate pe elev.

Fiecare copil dispune de un potential creativ, care prin intermediul scolii este dezvoltat si incurajat prin participarea la cercuri atractive in vederea formarii unei personalitatii armonioase si creative.
 
Se urmareste largirea orizontului informational, modelarea caracterelor, dezvoltarea spiritului de echipa, cultivarea aptitudinilor.
Studiul limbilor straine (limba engleza intensiv), utilizarea calculatorului contribuie la adaptarea la nevoile societatii, care se afla intr-un proces de continua schimbare.
 
Afirmarea la nivelul comunitatii se face prin dezvoltarea de proiecte si parteneriate cu diverse institutii dornice de implicare in actul educativ.
 
Printre rezultatele deosebite obtinute de elevii nostri se numara Premiul de Popularitate la Festivalul de teatru “George Constantin”, Bucuresti, Premiul I si II la Concursul National de Creatie literara “Calator prin Europa”, Medalia de Argint la Olimpiada Nationala de Mind Lab, premiul al III-lea la Festivalul de teatru “Aplauze”, Premiile I, II si III la concursul SMART, premiul I la concursul national “Evaluarea in educatie” la limba româna si matematica.
 
Oferta educationala include lectii cu predare conform Curriculumului National aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, limbi straine (limba engleza intensiv, limba germana). In programul after school, copiii isi rezolva temele si pot participa la cercuri de: teatru, stiinte, mind lab, pictura, dans, pian, baschet. Cercurile sunt deschise tuturor elevilor constanteni.
 
Saptamanal, se organizeaza cercul de matematica, in vederea dezvoltarii spiritului de competitie si obtinerea performantelor.
Program

 

8.30-12.30: scoala
 
8.30-9.15 - prima ora
 
9.15-9.35 - pauza (gustarea de dimineata)
 
9.35 -10.20 – a doua ora
 
10.20 – 10.30 – pauza

 

10.30 -11.15 –a treia ora
 
11.15 – 11.25 – pauza
 
11.25 -12.10 – a patra ora
 
12.30-13.30: servirea mesei de pranz ( bucatarie proprie )
 
13.30-14.30: limba engleza;

 

14.30-18.00: after-school (rezolvarea temelor; activitati recreative: cercuri de pictura, pian, teatru, mind lab, stiinta, la alegere).
Contact
 

 
Site: