Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
 
gradiniteconstanta.info si www.gradinite.particulare.ro
 
va asteapta la
 

 
 
Festivalul Gradinitelor Particulare din Constanta

City Park Mall - 17 mai 2015 - ora 10:00
 
VARA COPIILOR
 

Festivalul Gradinitelor Particulare din Constanta

City Park Mall – 17 mai 2015 – ora 16:00

 

Din cuprins:

   - Momente artistice oferite de copiii unitatilor de invatamant privat din Constanta: dansuri, interpretare vocala, piese de teatru;

   - Copiii si Lumea Millefiori – Licitatie * de obiecte realizate de copiii din gradinitele partenere - din sticla de Murano oferita de Millefiori Romania. Fondurile vor fi orientate exclusiv catre Asociatia Daruieste Aripi;

   - Program Learn with Music **;

   - Parada Modei – Handmade Factory – made with love - creatii vestimentare unicat pentru copii ;

   - Demonstratii  de
          - arta japoneza: Ikebana, Caligrafie Shodo prezentata de un vorbitor nativ japonez, cu traducator - Asociatia Sakuranbo Constanta;

         - tehnici autoaparare – Qwan Ki Do -  Asociatia Hung;

   - Civilizatia geto-daca - Parada si Simulare de lupta antica – moment oferit de Asociatia RDCN Proiectul Danais;

   - Tombola cursuri gratuite pentru vara – Helen Doron .

 

Prezentator Eveniment: Gabriela Badila – Neptun TV

Parteneri Eveniment: City Park Mall Constanta, Millefiori Romania, Omfal Educational, Neptun TV, Asociatia Daruieste Aripi.

Nota: La eveniment participa exclusiv institutiile de invatamant particular din Constanta prezente pe site-urile organizatorului: gradinite, scoli, centre educationale, francize educationale.

         Fondurile obtinute in urma licitatiei vor fi donate, in cadrul evenimentului, exclusiv Asociatiei Daruieste Aripi pentru modernizarea Sectiei Terapie nou-nascuti din cadrul Maternitatii SCJU Constanta.

***

       Va asteptam duminica, 17 mai 2015, de la ora 16 :00 , sa ne bucuram impreuna de cantec, de joc si voie buna, de dans, de teatru, de sport, de istorie, de parada modei pentru copii!

      Detalii:

 * Intre momentele artistice vor avea loc licitatiile pentru operele de arta realizate de copii, din sticla de Murano, in cadrul atelierelor de creatie desfasurate in gradinite. Bonurile pentru licitatie pot fi rezervate fie la Info Desk in ziua evenimentului, fie direct pe mail gradiniteconstanta@yahoo.com .

  Desi este o noutate pentru oras un asemenea eveniment, va asiguram ca aventura licitatiei este una de neuitat!
 
  Veniti sa dati valoare muncii copiilor, sa apreciati nu numai creatia lor, dar si materia prima din care au fost realizate si impreuna, cu totii, sa contribuim la indeplinirea unui obiectiv vital pentru orasul nostru.
 
  Daruieste primul Zambet alaturandu-te eforturilor Asociatiei Daruieste Aripi si contribuie la Modernizarea si Reconstructia Sectiei de Terapie Intensiva Nou Nascuti din cadrul Spitalului Judetean Constanta.

 ** Learn with Music selecteaza 15 copii cu varsta intre 3 si 5 ani, cu ocazia acestui eveniment, pentru un spectacol de moment. Inscrieri la adresa de mail: gradiniteconstanta@yahoo.com.

   Sponsor: Omfal Educational, importator direct, furnizor national de materiale didactice pentru crese, gradinite, scoli, locuri de joaca, invatamant special, va oferi un cadou pentru fiecare institutie participanta cu moment artistic.

   Gradinitele ce vor prezenta momente artistice la Eveniment sunt: Cambridge Educational Center, La Nouvelle Generation,  Comenius, Little Kids, Kity Bity, Gamex,  Casuta din Padure. Vor fi alaturi de noi Helen Doron Learn with Music si Ladybug Learning.
 
 
  La care se adauga  prezenta Rainbow Kinder Campus, Santa Maria, FasTracKids precum si invitatii nostri : Club Sportiv Hung - Qwan Ki Do, Asociatia RDCN - Proiectul Danais si Handmade Factory al carei designer a creat vestimentatiile copiilor special pentru acest Eveniment. Colectie dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 - 8 - 10 ani .

 

City Park Mall – 17 mai 2015 – ora 16:00