Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
 
Campanii umanitare
 
 
Detalii despre Asociatia Daruieste Aripi din Constanta
 
 
 
  Daruieste Aripi - Centrul Medical Focus - Centrul de zi pentru copiii bolnavi de cancer, singurul centru dedicat copiilor depistati cu boli incurabile din Sud-Estul tarii.
Completeaza declaratia 230 pentru a directiona cei 2% care aceasta Asociatie.
 
 
Continuare articol prima pagina:
 

  Copiii care au terminat tratamentul cu citostatice beneficiaza de monitorizare lunara, pentru a surprinde din stadiu incipient o eventuala si nedorita recidiva.Daca nu ar fi existat  Centrul, acesta monitorizare nu s-ar fi putut realiza din cauza faptului ca acesti copii sunt nevoiti sa mearga la Bucuresti lunar, iar lipsa banilor ii impiedica sa faca acest lucru in mod corespunzator.


   Sambata 22 februarie 2014 a fost inaugurat Centrul Medical Focus si astfel, un vis a devenit realitate.

  Succesul acestui proiect, atat de necesar Constantei, a determinat asociatia Daruieste Aripi sa continue astfel de proiecte frumoase, impreuna cu acei oameni care considera ca este important sa faca bine comunitatii.

   Urmatoarul obiectiv de indeplinit este modernizarea maternitatii si sectia de terapie intensiva nou-nascuti. Asociatia beneficiaza de ajutorul probono al Dr. Cirstoveanu Catalin, seful sectiei de terapie intensiva nou nascuti din cadrul spitalului de copii Marie Curie Bucuresti. Ajutorul consta in realizarea planului arhitectural impreuna cu arhitectii care au realizat sectia de la Marie Curie, inaugurata in noiembrie anul trecut.
   De asemenea, din luna martie 2014 va incepe trimiterea pe rand a
asistentelor si doctorilor din Constanta la Marie Curie pentru
specializare.

   Facem un apel voua, tuturor cititorilor site-ului nostru si prietenilor dumneavoastra sa va alaturati acestui proiect care este extrem de necesar comunitatii constantene.

  Sa fim recunoscatori pentru sanatatea noastra si sa contribuim, prin mijloacele pe care legislatia fiscala romana ni le pune la dispozitie, la recuperarea, insanatosirea, imbunatatirea calitatii vietii ( sub aspectul sanatatii) altor copii.

  Oricine doreste sa directioneze 2% din impozitul pe venit aferent anului trecut catre Daruieste Aripi, poate completa formularul 230, il gasiti mai jos pe pagina. Exista urne mobile in Maritimo si City mall, langa info desk, puteti completa pe loc si le lasati in urna, Daruieste Aripi le depune pentru dumneavoastra.

Deasemenea puteti recomanda proiectul firmelor cu profit, poate
decid sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit realizarii proiectului de modernizare si dotare a maternitatii din cadrul SCJU Constanta, deasemenea si compartimentului de terapie intensiva nou nascuti.

Declaratia 230 descarcare