Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Gradinite Constanta Info Articol despre Alergii
Tratamentul alergiilor
 
 
     Traim intr-o societate destul de poluata in care nu mai trebuie sa astepti primavara ca sa iei medicamente impotriva alergiilor de tot felul, deoarece aceste reactii pot aparea oricand.
     Cum in Constanta bate vantul mereu, curentii ed aer aduc de peste tot fie polen, fie praf, fie alte substante iritante.
     Tratamentul poate fi curativ sau profilactic. Tratamentul curativ vizeaza boala aflata in evolutie, iar tratamentul profilactic se refera la evitarea contactelor ce ar produce sensibilitati.
     Se recomanda efectuarea unui test pentru depistarea potentialilor factori alergeni pentru copii, chiar dacaa cestia nu au manifestat vreun simptom deoarece oricand se poate declansa.
     Cunoscand din timp ca exista posibilitatea unei reactii alergice, parintele si copilul insusi poate lua masuri de preventie.
     In cazul in care nu este posibila evitarea elementelor sensibilizante, subiectului in cauza, copil sau matur deopotriva, ii vor trebui mereu la indemana antihistaminice, bronhodilatatoare, inhibitori ai reactiei de genul Ketotifenului, ori antibiotice din categoria cortozonilor. 
    Se pot impune schimbari:
     - pentru copii schimbarea gradinitei in cazul in acre aceasta functioneaza intr-un spatiu necorespunzator,  schimbarea locuintei, a orasului,
     - a locului de munca in ce-i priveste pe parinti.
 
   O metoda de lupta impotriva alergiilor este cea a hipersensibilizarii specifice : in acest caz se introduc in organism anticorpi blocanti ce au rolul de a diminua conflictul : antigen vs anticorp si mai ales efectele acestuia.
 
Gradinite Constanta prima pagina